Caii sunt cele mai nobile patrupede

Îţi plac cursele de cai? Joacă aceste jocuri cu cai şi ponei, călăreşte-i, decorează-i şi joacă-te cu caii! Învaţă cât mai multe despre cai, măgari, ponei, inorogi! În această categorie vei găsi nu numai curse cu cai, ci şi o mulţime de jocuri cu ferma de cai, unde vei putea îngriji şi creşte aceste animale frumoase, vei învăţa modul lor de viaţă. Îi vei putea ajuta să crească, să se înmulţească şi astfel îţi vei mări ferma zi după zi. Astfel, îţi vei da seama de ce caii sunt cele mai nobile patrupede.

Vei găsi şi simulatoare de curse de cai 3D, jocuri cu călărit de cai 3D sau echitaţie. Îmbracă fetele în cele mai frumoase şi elegante costume de echitaţie şi pregăteşte-te pentru a călări şi a face spectacol cu caii lor. Vei putea încerca şi puzzle-uri cu imagini cu cabaline, video-uri cu cai şi nu uita să împărtăşeşti cu prietenii tăi de pretutindeni impresii despre mulţimea de jocuri online cu cai, pe Facebook, Twitter şi Google Plus.

În aceste jocuri cu cai unity 3D sau flash îţi vei putea găsi şi jocul tău preferat, astfel încât să-ţi creşti, să-ţi îngrijeşti animalul şi să-l ajuţi să câştige cât mai multe curse şi concursuri de echitaţie. Învaţă cât mai multe despre aceste animale frumoase şi nobile precum poneii şi caii şi distrează-te îngrijindu-i sau intrând cu ei în diverse competiţii.

În unele jocuri vei învăţa să-ţi stăpâneşti calul mai bine decât să şofezi o maşină şi vei avea numai de câştigat. Între aceste jocuri tari online vei putea găsi superjocuri cu curse de cai şi te vei distra de minune. Bucură-te de cea mai tare grafică 3D în joc şi fii pregătit să te antrenezi cât mai mult cu calul tău. Aici vei găsi şi jocuri cu ponei cu aripi 3D, cele mai cool la această oră. Stă mărturie în acest sens numărul celor care le-au jucat.

Dar sunt atât de multe şi de diverse jocuri antrenante, unul mai atractiv decât altul, încât îţi va fi greu să alegi. Îţi propun să încerci să joci metodic, fără grabă, cât mai multe jocuri, distrându-te cât mai mult şi, printre acestea, cu siguranţă vei găsi câteva care să-ţi placă mai mult decât altele.

E foarte important să te invit nu numai să te joci cu cât mai multe şi mai frumoase imagini online, ci şi să-ţi aduc aminte că la fiecare 45 de minute, o oră de joc, cel mai bine e să faci o pauză, ca să să te dezmorţeşti. Vei vedea că, după aceea, te vei apuca de jucat jocurile tale preferate cu şi mai multă însufleţire.

Astfel, vei găsi jocuri nu numai cu cai şi ponei, ci şi o mulţime de alte jocuri tari, cum ar fi cele din categoria de jocuri cu Dora, pe care o veţi ajuta să-l trateze pe Boots, care este accidentat. Tot aici vei găsi vestitele jocuri de îndemânare cu maimuţe ori cu motociclete, cele de decorat cu Frankie Stein ori jocurile cu Monster High, cu Timon şi Pumba ori cu pisoiul Garfield. Ori o puteţi ajuta pe Alina să-şi facă bagajele pentru vacanţă…
horse-horses

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *