Atâtea SPAM-uri…

spamPrimim zilnic zeci, chiar sute de spamuri. Mesaje nesolicitate, pe care nu le dorim. Cred că nici măcar 1% din aceste mailuri nu ne fac trebuință. Majoritatea mesajelor apar în căsuța de e-mail, foarte puține mai ajungând la cutia poștală.
În America însă, cutia poștală este zilnic bombardată de zeci de spamuri. Unii au găsit o modalitate ca să scape eficient de ele. Le pun pe foc. Însă nu așa direct, hârtia arzând imediat. Iată mai jos cum:

Treaba asta poate fe făcută de mai multă lume, iar materia primă poate varia de la hârtize, ziare, cartoane, precum și alte deșeuri.

Și revin la spamurile din mail. Majoritatea sunt despre zex: pastile de mărit organul, pompe pentru aceeași treabă, free sex, neveste de cumpărat, you name it! Partea bună e că-ți intră automat în folderul SPAM al căsuței de mail, deci nu te vor deranja prea tare. Decât dacă nu le ștergi și-ți încarcă căsuța inutil.

Pe bloguri însă, spamurile sunt altfel: numai și numai cu cizme UGG și parfumuri. Dacă aș avea câte o pereche de cizme la 100 de spamuri din astea, îmi deschideam magazin de încălțăminte. Cam într-o lună fac 10 mii de spamuri cu cizme și vreo 2 mii cu parfumuri. Însă nimic să-mi facă trebuință.
M-am uitat pe câteva spamuri cu parfumuri, dorind să cumpăr ceva. Nu ai ce. Site-urile acelea, parcă făcute în Word nu-mi expirau deloc încredere, așa că am zis pas, spam și delete.

Iar cu cizmele… site-uri la care pozele produslor erau furate de pe alte site-uri, lăsate cu watermarkuri cu tot și puse niște prețuri de te durea capul. Același tip de site, făcut de un copil, parcă în Word. Fără adresă, fără pagină de contact, doar formularul de plată (doar cu cardul) funcționa. La fel, spam, delete!

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *