Anul nou vine cu idei de afaceri. De unde cumparam spatiile comerciale?

Suntem sau dorim sa ne credem o tara de antreprenori. Spunem asta pentru ca vedem cum se prezinta situatia – conducerea nu prea este interesata de acest aspect, al cresterii economice sanatoase, ci de colectarea taxelor, tot mai numeroase cu fiecare an. Cativa oameni, hai, mai multi, au pus piciorul in prag si poate si-au zis: „Imi doresc o afacere proprie, salariul actual nu ma multumeste! Iar daca aduc ceva wow, care chiar sa merite, pot sa platesc la randul meu alti oameni, competenti si platiti corect. In plus, poate am norocul sa aduc si eu un plus pentru cresterea economica!”

Bineinteles, ceea ce am spus eu mai mult este unul dintre acele cazuri ideale, in care toti ne gandim la ceilalti si nu putin si la interesul propriu. Dar nu asta ne intereseaza, ci faptul ca oamenii isi doresc tot mai mult sa isi puna pe picioare afacerile proprii. Ca unele esueaza, iar altele infloresc ca pomii in luna mai, e cu totul alta problema. Cert e ca macar in acest sens exista o oarecare crestere, nu plafonarea si capul plecat, care erau acum cativa ani.

Am cam avut tendinta sa ma lungesc, dar un lucru stiu sigur, ca in cele mai multe cazuri, este necesara achizitionarea unui spatiu comercial. Problema este ca uneori toata aceasta cautare poate sa devina extrem de frustranta, nu e ca si cum ai iesi in oras si gata, ai gasit din prima un spatiu comercial de vanzare, cu o pozitionare incredibila imediat. Nimeni nu prea crede – sunt basme pentru copii.

Cea mai usoara varianta, parca dedicata lenesilor, ramane cea data de portalurile online de anunturi imobiliare. In acest sens, pot sa iti recomand Compari Imobiliare. Mi se par unii dintre cei mai seriosi, dar si mai bine pusi la punct astfel de profesionisti. In plus, se muleaza la perfectiune pe specificul tarii, dar si al fiecarui oras in parte.

Asa ca, indiferent de oras, ca te intereseaza unul in mod special, vei reusi sa gasesti unele dintre cele mai bune anunturi in ce priveste partea de vanzare spatii comerciale.

Toate anunturile contin poze si toate detaliile de interes cu privire la spatiul comercial care te intereseaza. Accesand site-ul vei observa ca se aduc explicatii in plus si cu privire la amplasament, daca este sau nu o zona de interes, in functie de ce exista prin imprejurimile acestuia.

In asa fel, din prima vei sti la ce sa te astepti, fara surprize sau timp pierdut degeaba, alergand dupa morile de vant. In plus, descrierile si informatiile gasite cu privire la aceste tipuri de anunturi nu sunt niste cuvinte aruncate pur si simplu la nimereala, ci reprezinta adevarate puncte de reper pentru alegerile viitoare.

Iar asta reprezinta una dintre cele mai importante astfel de viitoare alegeri, care pot sa iti schimbe iremediabil viata. Asa ca, de ce nu s-ar opta pentru cele mai bune optiuni care sunt puse la indemana de piata? De ce sa ne mai complicam, cand putem sa mizam pe solutii sigure si eficiente?

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *