Am avut o problemă cu furnicile!

Nu-i nimic de râs, însă multă vreme am avut o problemă în bloc. Eram invadați de furnici. Unele portocalii și mici. Le găseai peste tot, prin pat, pe pereți, în punga cu pâine… Nu știu cum se plângea o vecină că găsise câteva și-n frigider!
Le vedeam zilnic. Dădeam cu spray, mureau, iar peste 2-3 luni, reapăreau. Așa am reușit să scăpăm de un vecin descreierat din bloc. S-a mutat ăla că-i intraseră furnicile în nas noaptea.
Ant-individual-
Însă nici nouă nu ne era mai bine. Nu-i problemă, mai văzusem noi deratizare Bucuresti, însă toți care-au venit (să fi fost vreo 4 echipe), au eșuat lamentabil. Nu mă întrebați de ce, puțea substanța aia cu care dădeau, însă parcă furnicile alea erau atomice. Nu le omorai așa ușor. Să mai chemăm vreo firmă de deratizare Bucuresti d-asta de doi bani? Să aruncăm bani în prostie?

Atunci, am zis să chemăm profesioniștii. Îmi recomandse mie un prieten o firmă foarte bună de deratizare. Țineam minte doar că-i ceva cu vulpe. așada, după o căutare scurtă pe net, am găsit Vulpea Ucigașă! Am căutat după deja celebrul deratizare Bucuresti, dar am pus și vulpe în căutări.
Și bine am făcut. Deoarece, cu ajutorul lor, am scăpat într-un final, cam după 2 ani, blocul de furnici. Și nu numai de furnici. Nici picior de gândac n-am mai văzut timp de peste un an și ceva. Asta pe când blocurile din jur se lăfăiau în gândaci, nu știu ce-a fost în anul ăla, însă vara era plin de fel de fel de insecte, unele pe care nu le văzusem vreodată în viață, în niciun manual de zoologie!
Numai noi stăteam bine-merci, fără muște, fără furnici, fără țânțari. Puteam să stăm cu geamurile deschise, niciun țânțar nu se aventura. Nu știu cu ce otravă au dat vulpile în bloc, însă a ținut departe toate insectele, fără a fi dăunătoare oamenilor, copiilor sau animalelor de companie.

Și zilele trecute, când un prieten mi-a spus că are o problemă cu termitele, i-am zis să-și ia vulpe.
– Cum vulpe mă? Să omoare permitele?
– Caută tu pe net după vulpea ucigașă. Te scapă de orice dăunător nedorit. Și dacă vrei să-ți faci o bucurie, vezi să fie și soacră-ta prin preajmă…

deratizare Bucuresti

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *