Am ajuns în B4!

După lupte enervante și nopți pierdute, am ajuns în B4 la League of Legends. Minunea s-a întâmplat azi-noapte. Am avut 5 meciuri câștigate unul după altul. Apoi o înfrângere, deoarece unora le mai place să-și bată joc de echipă, apoi încă 3 victorii. Și-am primit următorul mesaj:
b4

Am avut încă un meci, a fost ușor, cealaltă echipă a fost extrem de slabă, mai-mai să zici că jucam cu boții.
Apoi, următorul meci, a fost extrem de greu. Noi rămăseserăm fără turete în fața inhibitorului, iar ei aveau și tureta de mijloc, si inhibitorul și cele 2 turete din fața nexusului în picioare. Am scăpat singur cu un coechipier, care juca cu Urgot (eu Jax, desigur), am împins singuri tureta, inhibitorul și celalalte două turete care ne loveau la foc automat. Ambii tank, le-am distrus nexusul exact când superminionii lor (pe care nu-i loveam, ci-i săream, ca să ajungem mai repede în baza adversă) începuseră să lovească în nexusul nostru. Dacă întârziam 5 secunde, pierdeam meciul.
Apoi, am primit mesajul:
b4-final
Acum am jucat unul în proaspăta divizie B4, pe care l-am câștigat, grație unei echipe care s-a multa perfect pe mapă și membrii s-au ajutat unii pe alții.

– Și cum de ești tu abia proaspăt B4, la cât joci and stuff?

De când mi s-a ars placa video, câteva luni n-am mai jucat deloc. cu cea onboard aveam 15 fps, am băgat două meciuri cu boții pe ușor, pe care le-am pierdut. Ce era să fac? Și după cele 3 luni de pauză, hai să văd unde-am căzut, fiind în silver 2. Și-am picat într-o groapă imensă, de nu eram în nicio divizie!
Și cu ocazia asta am ajuns și la nivelul 5, de cavaler templier cu Jax.
jax

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *