Alegerea rolelor potrivite pentru copii

Patinele cu rotile – denumite și role – ar trebui să nu-i lipsească niciunui copil. Beneficiile mersului pe role sunt numeroase: la vârste mici ajută la dezvoltarea musculaturii și antrenarea echilibrului, iar la vârste mai mari au scop social, recreațional sau chiar competițional. Alegerea rolelor potrivite pentru copii e dificilă și ține de felul modelului, de gustul și experiența celui care le folosește, tipul de închidere, mărime, preț etc.

Cu siguranță, patinele cu rotile sunt adorate de aproape toți copiii. Indiferent de categoria de vârstă, rolele pentru copii se află pe primul loc atunci când vine vorba de joacă, distracție și de noi provocări. La magazinul InSPORTline există trei subcategorii de role pentru copii: set role, role cu trei roți și role reglabile.

Un set role 3 în 1 Worker Torny LED – cu roți iluminate cuprinde: role reglabile cu roți LED, cască de protecție și 6 protecții pentru coate, mâini și genunchi. Are prețul de 289 de lei cu TVA inclus, redus cu 16% (de la 346 de lei). Fiind fabricate din materiale rezistente, de înaltă calitate, rolele sunt durabile, au formă anatomică și căptușeală comodă. Roțile luminează atunci când se rotesc, pe baza energiei electromagnetice. Acest set respectă cele mai înalte standarde de siguranță europene.

Rotilele din față sunt prevăzute leduri, închiderea se face cu cataramă, iar rulmenții sunt din oțel. Casca de protecție are 6 găuri de ventilare, căptușeală, materialul exterior fiind din PVC, iar cel interior din EPS, mărime: XS (48-51 cm) și S (52-54 cm). Protecțiile pentru coate și genunchi sunt din PVC și se pot ajusta. Trebuie să știți că pentru comenzile de peste 200 de lei, transportul e gratuit.

Pe de altă parte, trebuie să țineți cont de faptul că în stocul magazinului InSPORTline există peste 120 de modele de produse, între care multe sunt role ieftine. În fond, copiii se pot distra la fel de bine, indiferent de prețul rolelor pe care le dețin. Aceste articole sunt împărțite în  subcategorii: role pentru copii – patine cu rotile, role 2 în 1 și role pentru adulți. Tot aici mai intră căști role, protecții pentru role și accesorii role.

Rolele WORKER Condor sunt ajustabile pentru copii, cu roți din silicon de 64 mm și rulmenți ABEC 5. Acestea costă doar 125 de lei, cu TVA inclus, un preț redus cu 34% (de la 192 de lei). Rolele au frână demontabilă pe partea dreaptă, iar mărimea disponibilă este S (30-33).

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *