3 strategii pe care sa NU le aplici atunci cand pariezi

Pe diverse site-uri si bloguri vei gasi multe articole care cuprind sfaturi si explica strategii pe care le poti folosi pentru a-ti asigura sau dubla sansele de castig. Urmatoarele randuri sunt scrise dintr-o perspectiva diferita si se se va explica de ce nu toate strategiile sunt bune de aplicat si de ce, in unele cazuri, te vor face sa pierzi. In mare, fiecare strategie functioneaza la anumite stiluri de joc si nu exista niciuna general valabila. De fapt, rolul unei strategii este sa te ajute sa pierzi mai organizat, adica sa gestionezi mai bine castigurile, ca atunci cand pierzi sa nu fie vorba despre sume foarte mari investite anterior. Multi pariori aleg sa joace dupa strategii despre care se spune ca functioneaza, insa nu au cunostinte aprofundate in legatura  cu ele. Astfel, au surpriza de a descoperi ca acestea nu dau rezultate pe termen lung sau nu se potrivesc deloc cu stilul propriu de joc.

Iata care sunt cele 3 strategii de evitat si ce nu stiai despre ele:

  1. Easy Money

Foarte cunoscuta in randul pariorilor, aceasta strategie se afla in multe topuri ale strategiilor celebre de pariere si promite a fi cea mai simpla si eficienta. Functioneaza in felul urmator: pasezi o suma de bani pe un meci cat mai sigur, iar suma obtinuta in urma pariului o vei miza integral pe urmatorul si tot asa. Dupa cum poti observa, este vorba despre o formula destul de simpla pe care o poate aplica orice jucator, cu usurinta. Dar cat de eficienta este ea? Ei bine, daca ai putin noroc, poate vei castiga o serie de 3-4 pariuri, dupa care vei incepe sa pierzi. Aceasta strategie nu da niciodata rezultate pe termen lung, asa ca, daca iti doresti sa faci parte din categoria pariorilor priceputi, este recomandat sa nu aplici aceasta strategie. Poti, mai bine, sa urmaresti ponturi la fotbal si sa pariezi in functie de ce iti ofera acestea, printr-o strategie proprie. Intra si tu pe site si descopera pronosticurile pe care ti le ofera!

  1. Strategia Kelly

Si aceasta este o strategie foarte populara, pe care multi pariori experimentati au introdus-o in sistemul lor de pariere constant. Obiectivul acesteia este de a te ajuta sa decizi ce suma esti dispus sa pui pe fiecare pariu, in functie de probabilitatea de castig. Mai pe scurt, te ajuta sa depistezi pariurile care au cea mai buna valoare. In acest caz, va trebui sa te raportezi la cote, insa foarte multe case de pariuri afiseaza si cote care nu respecta in totalitate probabilitatea reala. Pentru ca aceasta strategie sa functioneze intr-adevar, trebuie sa pui la cale propriul algoritm cu ajutorul caruia sa calculezi cotele, iar acest lucru iti va lua foarte mult timp.

  1. Martingale

Strategia care promite castiguri duble la fiecare pariu! Suna interesant si pare un plan bun pentru cei care se pricep la sportul pe care pariaza. Dar iata ca exista probleme si la sistemul Martingale, fiind vorba despre matematica si probabilitati. De exemplu, daca ai un buget de 155RON si incepu cu un pariu de 5RON, pentru dublarea bancii vei avea nevoie de nu mai putin de 31 de pariuri castigatoare. Ignorand timpul pe care il pierzi pentru a atinge acest obiectiv, mai exista inca o mare problema la mijloc si anume probabilitatea scazuta de a prinde toate aceste pariuri la rand, castigatoare. Este recomandat sa urmaresti mereu ponturile si sa pariezi cat mai des in functie de acestea. Vezi AICI care sunt acestea si descopera analizele sportive detaliate, pentru a paria cat mai smart. Martingale aduce profit pe un termen foarte lung si asta daca castigi un numar mare de pariuri consecutive. Asa ca, ai grija sa nu pierzi sume consistente, aplicand strategia gresita!

Daca cele mai cunoscute strategii nu dau randament asa cum te asteptai, atunci poate e cazul sa apelezi la Overarching Strategy, care este practic un plan format din mai multe tehnici, foarte multa documentare si imbinarea mai multor strategii si a punctelor lor forte. In timp, iti vei da seama care din ele functioneaza mai bine si vei descoperi singur care sunt modalitatile de joc cele mai benefice pentru tine.

Atunci cand adopti o strategie de pariere, este foarte important sa te hotarasti cat de mult esti dispus sa risti. Astfel, pariaza smart si nu te lasa influentat de promisiunile de castig. Fii original si gandeste pe termen lung, pentru sanse cat mai sigure.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *