2 zile de Supernet 4G gratuit

Hai să vedem în câteva rânduri ce-a însemnat 4G Supernet gratuit de la Vodafone între 12 și 13 septembrie.

UPDATE 4

Traficul de date generat in retea, duminica, intre orele 12.00 si 15.00, a inregistrat o crestere de doua puncte procentuale fata de aceeasi perioada a zilei de ieri.
Regiunea Bucuresti-Ilfov confirma cresterile de consum trafic de date de peste 50% si in intervalul 12.00-15.00, fata de duminica trecuta.
Judetele Arges si Prahova inregistreaza cresteri de trafic de date de aproximativ 60% la ora 15.00, fata de duminica trecuta,in timp ce Braila continua sa se mentina la un nivel inalt de consum de date. Judetul Calarasi pastreaza, de asemenea, o crestere de peste 60% fata de duminica trecuta, inca de la ora 09.00.
Alte judete cu performante semnificative in privinta traficului de date sunt Dambovita, Ialomita si Timis.

UPDATE 3

Traficul de date generat in retea duminica, intre 00.00 si 12.00, a inregistrat o crestere de 39%.
In intregul interval 00.00-12.00, regiunea Bucuresti-Ilfov a inregistrat cresteri de consum de trafic de date de peste 50%, in fiecare ora.
In termeni de crestere a consumului de trafic de date, judetele care au cea mai buna performantasunt: Timis, Prahova, Bucuresti (Ilfov), Hunedoara, Dambovita, Galati, Braila si Arges.

UPDATE 2

Ziua recordurilor la Vodafone Romania
Prima zi a week-end-ului in care Vodafone Romania ofera tuturor clientilor sai (pre-paid, post-paid si business) internet nelimitat si gratuit a decurs in parametri optimi. Traficul de date generat in retea a inregistrat o crestere de 39% in primele 24 de ore, cu un record de trafic la 21.40. A fost ziua cu recordul absolut in ceea ce priveste traficul de date, cu o crestere cu 30% fata de cel mai mare nivel inregistrat vreodata in retea (recordul a fost detinut pana acum de ziua de 20 august 2015).
La ora 20.00, am avut cel mai mare numar de utilizatori activi.
In privinta tipului de utilizare a traficului de date, in continuare predomina continutul video, urmat de browsing si social media.

UPDATE 1

Inceputul bun al week-end-ului continua, iar traficul de date generat in retea inregistreaza o crestere de aproximativ 30% intre 08.00 si 12.00.
Printre judetele care inregistreaza o foarte buna evolutie a traficului, in intervalul 08.00-12.00, se numara Bucuresti, Brasov si Timisoara, cu o crestere ce se situeaza intre 35% si 40%. Cresterea de trafic este repartizata relativ omogen pe teritoriul Romaniei.
In privinta tipului de utilizare a traficului de date, am observat ca predomina continutul video, cu un usor avans fata de o perioada obisnuita.
Terminalele tip smartphone genereaza cea mai mare parte a traficului de date, iar mix-ul de consum in functie de terminalul care acceseaza Internetul nu difera fata de o zi obisnuita.
Simplitatea constructiei ofertei de Internet nelimitat gratuit nu a generat o crestere a apelurilor in call-center.

Pe scurt, a fost o creștere a transferului de date între 40 și 60% față de weekendul precedent. Rețeaua a rezistat, nu au existat probleme cu conexiunea. Felicitări, Vodafone România!
vodafone-supernet

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *